Επίσημο: Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη. 

Επίσημο: Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Όπως σας είχε γράψει προ ολίγων ημερών το fosonline.gr ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Καλμαζίδη για τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου το 1968, ο Ελληνοσουηδός τεχνικός επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ στο παρελθόν ως αθλητής είχε φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1994 μέχρι και το 1999.

Με τον ΠΑΟΚ ως προπονητής κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2015 και το 2016, ενώ το 2015 έκανε το «νταμπλ» κατακτώντας και το κύπελλο.

Το όνομα του έχει συνδεθεί με τους τίτλους του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, και πλέον επιστρέφει με στόχο να οδηγήσει τον Δικέφαλο στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ».

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα γνώριμα λημέρια και σε μία ομάδα που την ξέρω καλά, που έχει υψηλούς στόχους και όλα αυτά που χρειάζεται ένας Σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί. Με ξέρει η Διοίκηση και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τους ξέρω και εγώ και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και όσο πιο ψηλά. Θα κάνουμε το καλύτερο και θα δούμε το αποτέλεσμα!».