O ΠΑΟΚ καλεί τον Γιάννη Καλμαζίδη

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκολα Ματιάσεβιτς και πρώτος υποψήφιος είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης.

O  ΠΑΟΚ καλεί τον Γιάννη Καλμαζίδη

Φαίνεται ότι είναι της μόδας ο μεγάλες επιστροφές, αφού μετά την αναμενόμενη συμφωνία του Μίταρ Τζούριτς με τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τον Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Οι σχέσεις Θανάση Κατσαρή-Γιάννη Καλμαζίδη δεν ήταν και οι καλύτερες μετά το διαζύγιο του 2016, αλλά ύστερα από την εφετινή παταγώδη αποτυχία του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη που θέλει να επανεκλεγεί έβαλε νερό στο κρασί του. Για να κατευνάσει τον κόσμο ενόψει εκλογών, θέλει να κάνει άμεσα μεγάλες μεταγραφές και να φέρει πίσω τον Καλμαζίδη που είναι αγαπητός στον κόσμο. Μεσολάβησε και το φιάσκο του Βαν Ντε Ντρις(δεν του έκαναν καν πρόταση), τα περιθώρια στενεύουν και βιάζεται να ανακοινώσει ευχάριστα νέα. Βέβαια ο Βέλγος πήγε στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο 90.000 ευρώ, ποσόν που θεωρείται υπερβολικό για την αξία του.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν συμφώνησε με τον Καναδό πασαδόρο Μπρέτ Ουόλς και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μένιο Κοκκινάκη με ερωτηματικό. Αρχικά τον υπολογίζουν για λίμπερο, αλλά αν δεν βρουν σπουδαίους ακραίους (δεν μένει ο Κουμεντάκης) μπορεί να επανέλθει στην αρχική θέση του. Ταυτόχρονα αναζητούν Έλληνες κεντρικούς και έχουν στο στόχαστρο τους όλους τους διαθέσιμους που είναι οι Πετρέας, Ανδρεάδης, Πελεκούδας(φεύγει από τον Παναθηναϊκό), ενώ έκαναν πρόταση και στον Ανδρέα Φράγκο για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Όσον αφορά τον Πρωτοψάλτη μπήκε σφήνα ο Παναθηναϊκός με τον Πανταλέοντα και αναμένεται πλειστηριασμός.

Με την προσφιλή τακτική τους κλείνουν παίκτες και μετά προπονητή, αλλά επειδή υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο θέλουν άμεσα να συμφωνήσουν με προπονητή, γι αυτό και έκλεισαν ραντεβού με τον Γιάννη Καλμαζίδη. O ομογενής προπονητής φεύγει από την Εσθονία το Σάββατο και θα έχει άμεσα συνάντηση με τον Κατσαρή, ενώ σε περίπτωση ναυαγίου ο ομογενής τεχνικός έχει στα χέρια του και πρόταση του Φοίνικα Σύρου.