Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις: Με έπεισε ο Πανταλέων να πάω στον Παναθηναϊκό

Ο  μέχρι πρότινος παίκτη του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, όπως σας αποκαλύψαμε από την Τρίτη υπέγραψε στον Παναθηναϊκό χάρη στον Σωτήρη Πανταλέοντα.

Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις: Με έπεισε ο Πανταλέων να πάω στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν μυστικά και ήρθαν σε συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ της Volley League, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος διαγώνιος επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό αποκαλύπτοντας:

O Mπραμ Βαν Ντε Ντρις στον Παναθηναϊκό-vid

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Με ενημέρωσαν πριν από λίγες ημέρες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ρώτησα, έμαθα και συμφώνησα. Δεν υπήρξε κάποιος άνθρωπος να μου πει κάτι αρνητικό, οπότε ήταν εύκολη απόφαση».

Αναλυτικά, ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις τόνισε:

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις δήλωσε αναφορικά με τους στόχους του στον Παναθηναϊκό: «Τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι για εμένα ο μεγάλος στόχος. Επίσης, θα ήθελα να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Challenge Cup. Ελπίζω να μας βοηθήσει η κλήρωση... ».

Ο Βέλγος διαγώνιος κατέληξε: «Δυστυχώς, τα δύο τελευταία χρόνια δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Είμαι "πεινασμένος". Δεν σας το κρύβω. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει σταθερότητα. Κάτι που δεν είχε φέτος ο ΠΑΟΚ».

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος εξήγησε εν συνεχεία πως δεν έχει προλάβει να μιλήσει με τον Ανδρεόπουλο, λόγω των υποχρεώσεων του τελευταίου με την εθνική ομάδα, ενώ επισήμανε πως συζήτησε με τον Σωτήρη Πανταλέοντα. «Μίλησα μαζί του και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πόσο μεγάλη διαφορά έχει να μιλάς με ανθρώπους που ξέρουν βόλεϊ. Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε και πιστεύω πως θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία».

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις αποκάλυψε πως ο άνθρωπος από τον οποίο ζήτησε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Φρανκ Ντεπέστελε. «Με βοήθησε πολύ γιατί ξέρει τον Παναθηναϊκό. Ήταν απόλυτα θετικός. Έχει κάνει και αυτός τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα και ξέρει».

Ο Βέλος βολεϊμπολίστας επισήμανε πως αναφορικά με το ενδιαφέρον του Φοίνικα Σύρου δεν υπήρξε προχωρημένη πρόταση, ενώ δέχτηκε πρόταση και από σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Όπως εξήγησε το γεγονός πως τόσο στη σύζυγό του όσο και στον γιο του αρέσει η Ελλάδα επέδρασε θετικά στην τελική απόφασή του να επιλέξει τους «πράσινους».

Σχετικά με τους 43 πόντους απέναντι στον Φοίνικα, ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις είπε: «Για εμένα είναι απλά ένα νούμερο. Σημασία έχει η νίκη της ομάδας και όχι οι προσωπικές επιδόσεις των παικτών. Τη νίκη κρατάω εγώ και όχι τους 43 πόντους».

Στο τέλος δήλωσε ανυπόμονος να είναι συμπαίκτης με τον Άξελ Γιάκομπσεν: «Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που αποφάσισα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Μίλησα μαζί του, έμαθα ότι θα μείνει και την ερχόμενη σεζόν και ήταν κάτι που με έκανε να πω πιο εύκολα το "ναι". Μου αρέσει το παιχνίδι του, έχει προσωπικότητα και νομίζω ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά».