Τζιουμάκας: «Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι» - Προύσαλης: «Ήταν το τουρνουά του Φοίνικα» (vids)

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας, και ο πασαδόρος Κώστας Προύσαλης αναγνώρισαν την ανωτερότητα του Φοίνικα Σύρου που έφτασε στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών «Νίκος Σαμαράς».

Τζιουμάκας: «Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι» - Προύσαλης: «Ήταν το τουρνουά του Φοίνικα» (vids)

Δηλώσεις από την πλευρά του ηττημένου του τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», Φίλιππου Βέροιας, έκαναν ο τεχνικός και ο πασαδόρος της μακεδονικής ομάδας.

Ο προπονητής του Φίλιππου, Σωκράτης Τζιουμάκας, τόνισε: «Δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα. Ήταν όνειρο για εμάς μήπως μπορέσουμε να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση. Πήραμε ένα σετ, αλλά δίκαια νίκησε ο Φοίνικας. Η Σύρος έχει από τα μεγαλύτερα μπάτζετ με ποιοτικούς παίκτες. Είχαν καλό σερβίς, μας πίεσαν στην υποδοχή και δεν μας άφησαν περιθώριο αντίδρασης. Από αύριο θα ηρεμήσουμε λίγο και θα ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

Ο πασαδόρος της ομάδας από την Ημαθία Κώστας Προύσαλης είπε: «Συγχαρητήρια στον Φοίνικα, ήταν το τουρνουά τους. Έπαιξαν εκπληκτικά και χθες και σήμερα. Κάναμε την προσπάθειά μας εμείς και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήταν δύσκολη και περίεργη σεζόν και αυτό που λέμε, ότι ήρθαμε για να μείνουμε, θα το δούμε και του χρόνου. Από τον Νίκο Σαμαρά μάθαμε το βόλεϊ, τον ήξερα καλά. Καλό παράδεισο να έχει...».