Volleyleague ανδρών: Σηκώνει το 30ό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! - Απονομή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η απονομή του 30ού πρωταθλήματος θα γίνει στον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη (14/4). Τι δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Δημήτρης Καζάζης.

Volleyleague ανδρών: Σηκώνει το 30ό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! - Απονομή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος για την απονομή του 30ού πρωταθλήματος της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σήμερα Τετάρτη (14/4) στις 5:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της B' φάσης της Volleyleague ανδρών και θα μεταδοθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι EΡΤ Sports.

Η ώρα της στέψης λοιπόν έφτασε για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία εν μέσω πολλών δυσκολιών τη φετινή σεζόν και κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή.

Από την επομένη ωστόσο η προσοχή των Πειραιωτών θα στραφεί στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (στη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσουν τον πολύ ισχυρό φέτος και φιλόδοξο Φοίνικα Σύρου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και έχουμε μια διαφορά 9 με 14 βαθμούς από τους αντιπάλους μας. Αυτό σημαίνει ότι όλη τη χρονιά έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας, που κατακτάμε το 30ό πρωτάθλημα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο τον Ολυμπιακό, τη διοίκηση, τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για αυτή την επιτυχία».

Κατέληξε ο τεχνικός των πρωταθλητών: «Ήταν ο μεγάλος στόχος, τον καταφέραμε τον πετύχαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να τον πανηγυρίσουμε την Τετάρτη. Σίγουρα θα προτιμούσαμε αυτό να γίνει μπροστά στον κόσμο μας, τον οποίο έχουμε στερηθεί φέτος και μας έχει λείψει πολύ, αλλά είναι μια δύσκολη πραγματικότητα την οποία πρέπει να αποδεχθούμε».