Δημήτρη μου ... Δημήτρη μου ...

Ο Ολυμπιακός καπάρωσε το πρωτάθλημα βόλεϊ με τον ...νέο Δημήτρη Καζάζη να παίρνει τα εύσημα και τον ...νέο  Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μουντζουρώνει την εικόνα του ομοσπονδιακού προπονητή. 

Δημήτρη μου ... Δημήτρη μου ...

Στο φετινό πρωτάθλημα είδαμε έναν διαφορετικό Δημήτρη Καζάζη και έναν διαφορετικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο σε σχέση με το παρελθόν και η... μεταμόρφωσή τους είχε αντανάκλαση στην εικόνα των ομάδων τους.

*** Ο Καζάζης δεν ήταν πλέον ο φοβικός του παρελθόντος, πετούσε έξω τον Έγκλεσκαλνς όταν ο Λετονός δεν ήταν στα καλά του, αλλά και τους Μιγιαΐλοβιτς, Φρομ, ενώ έκανε και σωστές αλλαγές.

*** Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί το λάθος του με τη μη παραμονή του Ανδρέα Ανδρεάδη και ζήτησε από τη διοίκηση την επιστροφή του, που ήταν καθοριστική κίνηση για την ισχυροποίηση του Ολυμπιακού.

O Ανδρεόπουλος απαγόρευσε τις δηλώσεις λόγω διαιτησίας!

*** Το κυριότερο; Ήταν «ζωντανός» στον πάγκο, πανηγύριζε και μετέδιδε ενέργεια στην ομάδα, σε αντίθεση με τον Καζάζη του παρελθόντος που ήταν ένας απαθής παρατηρητής και δεν ζούσε το ματς.

*** Μεγάλη διαφορά και ο Έγκλεσκαλνς, αφού επέστρεψε στον Ολυμπιακό εντελώς διαφορετικός, με νεύρο, ένταση και ενθουσιασμό στο παιχνίδι του, μαχητής δίπλα στον πραγματικό ηγέτη του Ολυμπιακού, τον Μιγιαΐλοβιτς, και τον παίκτη με μεγάλη προσωπικότητα, τον Φρομ. Οι τρεις ξένοι του Ολυμπιακού που έπαιζαν σε θέσεις-κλειδιά δεν είχαν καμία σχέση με τους περσινούς.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τι δεν είπε ο Ανδρεόπουλος...

*** Από την άλλη ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ήταν αγνώριστος προς το χειρότερο και από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν σάκος του μποξ, έψαχνε φτηνές δικαιολογίες για το δημιούργημά του.

*** Στο ματς του Αμαρουσίου τού έφταιγε το σύστημα και στο ματς του Ρέντη η διαιτησία, σε ένα ματς που έχασε με 25-10, 25-19, 25-20. Καμία σχέση οι δύο ομάδες, αλλά όλος ο Παναθηναϊκός έψαχνε δικαιολογίες για να χαλάσει το ματς. Πήγε μάλιστα σύσσωμη η διοίκηση στον Ρέντη.

*** Τη μια τους έφταιγε ένα πανό, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟ κρεμούσαν στο παρελθόν πανό για «δολοφόνους» αρνούμενοι να το κατεβάσουν, αλλά και για κάποια υβριστικά συνθήματα από 5-6 που κακώς βρέθηκαν στις εξέδρες.

*** Δεν μπορεί όμως ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος να αρνείται να κάνει δηλώσεις και να απαγορεύει και στους παίκτες του, επειδή και καλά τον αδίκησε η διαιτησία, σε ένα ματς «πολλά με λίγα». Και με έναν διαιτητή που θα σφυρίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε ένα ματς όπου υπήρχε VAR! Τον Νώντα Γεροθόδωρο

Βόλεϊ: Μεγάλη διάκριση για την ελληνική διαιτησία

*** H συμπεριφορά του δεν συνάδει με αυτήν του ομοσπονδιακού προπονητή. Πως θα δει στα μάτια τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τις δυο παραστάσεις που έδωσε προς χάριν των οπαδών και της διοίκησης του Παναθηναϊκού; Τι θα τους πει όταν τον ρωτήσουν "κόουτς πήραμε το πρωτάθλημα λόγω του κακού συστήματος διεξαγωγής του και της διαιτησίας;"

*** Όσον αφορά την ΕΣΑΠ, πρέπει επιτέλους να βάλει στον κανονισμό της διάταξη που επιβάλει πρόστιμο σε όσους δυσφημούν το πρωτάθλημα και το άθλημα του βόλεϊ προκειμένου να καθίσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, γιατί χορτάσαμε από τζάμπα μάγκες...