O Ανδρεόπουλος απαγόρευσε τις δηλώσεις λόγω διαιτησίας!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ, μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και τις απαγόρευσε και στους παίκτες του!

O Ανδρεόπουλος απαγόρευσε τις δηλώσεις λόγω διαιτησίας!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο προηγούμενο ματς στο Μαρούσι, διαμαρτυρόταν επί ένα δεκάλεπτο στην κάμερα της ΕΡΤ, γιατί του έφταιγε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος και οι ορισμοί των αγώνων.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τι δεν είπε ο Ανδρεόπουλος...

Μετά την ήττα στον Ρέντη δεν έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και τις απαγόρευσε και στους παίκτες του! Σε ένα ματς που έχασε το τελευταίο σετ με 25-10 και τα άλλα με 25-19 και 25-20. Και σε ένα παιχνίδι που υπήρχε var και τον διηύθυνε ο διαιτητής που θα σφυρίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και στους Ολυμπιακού Αγώνες. Ο Νώντας Γεροθόδωρος!

Απάντηση Ταρνατόρου σε Ανδρεόπουλο, Ζαλμά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Μετά το πρώτο σετ μας παρέσυρε ο Παναθηναϊκός στο ρυθμό του και το παιχνίδι ισορρόπησε. Μετά παίξαμε όπως ξέρουμε εμείς, επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό με αποτέλεσμα να τελειώσει έτσι όπως έληξε το τέταρτο σετ. Η ομάδα μας είχε φοβερή πίεση και με πολύ κόπο και συγκέντρωση χτίστηκε αυτή η διαφορά στη βαθμολογία. Το αξίζουν όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε πολύ κοντά. Δεν μας φτάνει όμως μόνο ο ένας βαθμός, θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε: «Δεν έχω συνειδηποιήσει ακόμα τι κάναμε φέτος. Είναι άθλος λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και με το πως είναι γενικά η κατάσταση στον αθλητισμό. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όπως θέλουμε αυτή τη νίκη και το 30ο πρωτάθλημα. Έχουμε άλλες 4 αγωνιστικές και το Λιγκ Καπ για να πανηγυρίσουμε όπως θέλουμε».