Volley League: MVP της 1ης αγωνιστικής των play off ο Όκολιτς του Ολυμπιακού

Ο Σέρβος κεντρικός του Ολυμπιακού, Αλεξάντερ Όκολιτς, αναδείχτηκε MVP της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών.

Volley League: MVP της 1ης αγωνιστικής των play off ο Όκολιτς του Ολυμπιακού

Ο Σέρβος κεντρικός του Ολυμπιακού, Αλεξάντερ Όκολιτς, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής στην 1η αγωνιστική της Β' φάσης για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Ο Αλεξάντερ Όκολιτς ήταν κορυφαίος στη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ στην πρεμιέρα της Β' φάσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα σημείωσε 11 πόντους εκ των οποίων οι 6 ήταν από μπλοκ. Σημείωσε 1 άσσο και 4 πόντους από επίθεση στις 9 πάσες που πήρε.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που λαμβάνει μία τέτοια διάκριση, ενώ είναι η 116η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η έκτη φορά εντός της σεζόν 2020-21 μετά την διάκριση του Χέρμανς Έγκλεσκαλνς την 1η αγωνιστική, του Νικολά Μιγιαήλοβιτς την 8η αγωνιστική, του Κριστιάν Φρομ την 7η αγωνιστική και του Ανδρέα Ανδρεάδη την 13η αγωνιστική και του Κώστα Στιβαχτή την 4η αγωνιστική.

Ο Αλεξάντερ Όκολιτς δήλωσε για τη διάκριση του: «Πάνω απ' όλα είναι τιμή να είσαι MVP σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό στις κορυφαίες διακρίσεις. Είναι επίσης τιμή να αναδεικνύεσαι ΜVP σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σας ευχαριστώ όλους για αυτήν την ευκαιρία που μου δώσατε για διάκριση. Επικεντρωνόμουν όλη την ώρα για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήθελα να προσφέρω στην ομάδα και να παραμείνω δυνατός. Η απόκτηση ενός βραβείου MVP είναι όμορφη, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί εάν δεν είχα υπέροχους συμπαίκτες. Πραγματικά εκτιμώ όλους και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για αυτό. Μας λείπουν πολλοί οι οπαδοί και ελπίζω γρήγορα να νικήσουμε την πανδημία».