Live Streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19:00)

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική που θα γίνει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη δεσπόζει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Volley League.

Live Streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19:00)

Μετά τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες σε βάρος του Μίλωνα και του Φίλιππου Βέροιας, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Ρέντη, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ με στόχο να διευρύνει το σερί των νικών της και να πραγματοποιήσει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στη «μάχη» της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (14/3) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Το σούπερ ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική και θα γίνει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη δεσπόζει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Volley League (εξ αναβολής 13η αγωνιστική, 14/3, 19:00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Κουτσούλας, Μυλωνάκης).

Ο αγώνας έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον με δεδομένο πως η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα μεταφερθεί αυτούσια στον Β΄γύρο όπου θα περάσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες. Με δεδομένο πως εφέτος δεν υπάρχουν πλέι οφ και με τον Ολυμπιακό ήδη να έχει δημιουργήσει απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει πολλά. Ο Ολυμπιακός έχει 34 βαθμούς σε 12 αγώνες και ο ΠΑΟΚ 24 βαθμούς στους ίδιους αγώνες.

Εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να το νικήσει θα ανοίξει τη μεταξύ τους διαφορά στους 13 πόντους η οποία πολύ δύσκολα θα ανατραπεί στη β΄φάση, ενώ θα έχει και πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Επίσης ο Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο έχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Ολυμπιακό έχει το εξ αναβολής ματς με την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ μέσω live streaming τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.