Καζάζης: «Η ομάδα είναι πολύ ταλαιπωρημένη»

Τα αρκετά κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του, Δημήτρη Καζάζη.

Καζάζης: «Η ομάδα είναι πολύ ταλαιπωρημένη»

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Φίλιππου Βέροιας με 3-1.

Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός 1-3: Νίκη με ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους»

Έπειτα από το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Καζάζης αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του αλλά και στην έλλειψη ενέργειας που είχαν λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Φίλιππο Βέροιας. Παρότι είχε απουσίες σήμερα έπαιξε ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι. Νομίζω ότι το πρώτο σετ το δικαιούταν και το κέρδισε πάρα πολύ δίκαια. Από κει και πέρα, εμείς έχουμε διάφορα θέματα και προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό και πώς θα προσαρμοστούμε και θα παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα το ότι πήραμε τη νίκη είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και μάλιστα την καθαρή νίκη. Αυτό που κρατάμε σίγουροι είναι οι τρεις βαθμοί και η εμφάνισή μας σίγουρα ήταν κακή. Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Από την άλλη είχαμε έναν αντίπαλο ο οποίος έπαιξε ελεύθερα παρά πολύ καλά παρά τις απουσίες. Η ομάδα είναι πολύ ταλαιπωρημένη αυτή την περίοδο και δυστυχώς προκύψανε και κάποιοι μυϊκοί τραυματισμοί. Οπότε δεν έκανα κάποια διαχείριση, όσον αφορά να ξεκουράσω. Ήταν κάποια προβλήματα μυϊκά, σε συνδυασμό με το ότι 20 ημέρες η ομάδα ταλαιπωρήθηκε. Είχαν όλοι αθλητές κορονοϊό και καταλαβαίνεται ότι η προσαρμογή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν έχω κάνει κάποια διαχείριση για να ξεκουράσω, αλλά ήταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προκύψανε, από αυτό το σταμάτα-ξεκίνα, των αθλητών οι οποίοι φέτος έχουν στην κυριολεξία διαλυθεί από όλη αυτή την κατάσταση».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει υγιής και μακάρι να είναι υγιής, εννοείται. Εμείς προσπαθούμε μέρα με την μέρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας στο οποίο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης ανέφερε με τη σειρά του τα εξής: «Σίγουρα κρατάμε το τρίποντο που είναι και το πιο σημαντικό από όλα. Ήταν ένα ματς το οποίο δεν μπορώ να πω ότι το υποτιμήσαμε αλλά περιμέναμε να κερδίσουμε με 3-0, από τη στιγμή που και η Βέροια στη συγκεκριμένη στιγμή είχε ορισμένες απώλειες. Εννοείται δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο και η Βέροια έχει πολύ καλή ομάδα φέτος. Σίγουρα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, όπως είπε ο προπονητής μας. Ξέρουμε ότι το επίπεδό μας είναι πολύ καλύτερο, ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση αλλά είναι αυτά τα ιδιαίτερα ματς, όταν μπαίνει στο μυαλό σου ότι πρέπει να κερδίσεις και η αντίπαλη ομάδα παίζει ελεύθερα γιατί δεν έχει τίποτα να χάσει. Χάσαμε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, αλλά από κει και πέρα ξυπνήσαμε και κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας