Ολυμπιακός: Δύο νέα κρούσματα στην ομάδα βόλεϊ ανδρών

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (23/2) αλλά δύο ακόμα κρούσματα στην ομάδα που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό στα 17.

Ολυμπιακός: Δύο νέα κρούσματα στην ομάδα βόλεϊ ανδρών

Ο κορονοϊός δεν αφήνει την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού να ησυχάσει...

Όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (23/2), δύο ακόμα μέλη της «ερυθρόλευκης» ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στον νέο ιό μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο ΟΣΦΠ αναφέρει ότι οι προσβληθέντες από Covid-19 είναι πλέον 17. Εξ αυτών οι 11 είναι αθλητές της ομάδας και οι 6 ανήκουν στο επιτελείο του αγωνιστικού τμήματος.

Η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει ότι μετά τα τελευταία τεστ για Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ ανδρών βρέθηκαν δύο ακόμη θετικά κρούσματα.

Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε δύο αθλητές. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δεκαεπτά θετικά, εκ των οποίων έντεκα είναι αθλητές και έξι μέλη του επιτελείου».

Κατόπιν αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή τής εκτός έδρας αναμέτρησης των Πειραιωτών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η νεότερη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σημειώνει τα παρακάτω:

«Την αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ, λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου μας.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την ΕΣΑΠ, όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο».