Volley League Ανδρών: Αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής για τη Volley League ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Volley League Ανδρών: Αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου λόγω κορονοϊού

Ένας ακόμα αγώνας της φετινής Volley League αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Ο λόγος για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα Σύρου.

Όπως τόνισε στη σχετική ενημέρωσή της η ΕΣΑΠ, εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου, κατά συνέπεια και βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου το ματς θα οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο έχουν ήδη αναβληθεί τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής Μίλων-Ολυμπιακός και Κηφισιά-Φοίνικας Σύρου.

Η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει σχετικά με τη νέα αναβολή:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΟ Φοίνικας ΟΝΕΧ για τη 13η αγωνιστική, εξ αιτίας κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Σύρου.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την ΕΣΑΠ, όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».