Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Φοίνικα με στόχο τη νίκη!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (14/2) θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στου Ρέντη - Καζάζης: «Αγώνας γοήτρου».

Ολυμπιακός:  Υποδέχεται τον Φοίνικα με στόχο τη νίκη!

Η ώρα μιας ακόμα δύσκολης αναμέτρησης στη μάχη του πρωταθλήματος έφτασε για τον Ολυμπιακό ο οποίος, φιλοξενεί την Κυριακή (14/2) το Φοίνικα Σύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη Μελίνα Μερκούρη. Το ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών, θα αρχίσει στις 14:45 αντί για τις 16:00 που είχε οριστεί αρχικά κατόπιν της πρόβλεψης των αρμοδίων αρχών για ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων λόγω του βαρομετρικού χαμηλού «Μήδεια».

Η έναρξη της αναμέτρησης, 75 λεπτά νωρίτερα αποφασίστηκε ώστε να προλάβει η ομάδα της Σύρου να αναχωρήσει από τον Πειραιά. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports 5 και το ΕΡΤ FLIX αντί για το ΕΡΤ Sports.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, είναι και αγώνας γοήτρου γιατί η Σύρος είναι η ομάδα που μας νίκησε στο πρώτο γύρο. Ο αντίπαλος μας έχει ελλείψεις το τελευταίο διάστημα αλλά και νέες προσθήκες και αυτό μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι σε ότι τελικά θα αντιμετωπίσουμε. Σεβόμαστε την πολύ καλή πορεία της αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δώσει το καλύτερο της εαυτό για να πάρουμε τι νίκη και τους βαθμούς».

Ο Νικόλα Μιγιαΐλοβιτς δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Η Σύρος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα έως τώρα και εμείς πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βολέι για να τους κερδίσουμε. Περιμένανε για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω αλλά και γνωρίζω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας»