Ψάρρας: «Άλλοι οι στόχοι του Ολυμπιακού, αλλά θα τα δώσουμε όλα»

Ο τεχνικός του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, μίλησε για το αυριανό (26/1, 17.00, OSFP TV) ματς με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

Ψάρρας: «Άλλοι οι στόχοι του Ολυμπιακού, αλλά θα τα δώσουμε όλα»

Η «αυλαία» της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών ανοίγει αύριο Τρίτη (26/1) στις 17.00 (διαδικτυακή μετάδοση από το OSFP TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Μίλωνα.

Οι Πειραιώτες είναι φυσικά το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραταχθεί χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της Σάκης Ψάρρας.

Στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Τρίτης, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ:

«Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα την πορεία μας. Εχουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς, το τρίτο κατά σειρά μετά τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Κάνουμε καλή προετοιμασία και η διαχείριση θα παίξει ρόλο.

Μας έμεινε μία πικρία που δεν πήραμε κάτι θετικό με την Κηφισιά. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους στόχους, αλλά όπως και με τον Παναθηναϊκό θα τα δώσουμε όλα. Αυτό που εύχομαι κάθε μέρα είναι να είμαστε καλά και οι αθλητές να έχουν την υγεία τους. Για όλα τα άλλα είμαι και σίγουρος και αισιόδοξος».