Καζάζης: «Στόχος η νίκη με Μίλωνα, χωρίς απώλειες και μια καλή εμφάνιση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζης, αναφέρθηκε στον αυριανό (26/1) αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τον Μίλωνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Καζάζης: «Στόχος η νίκη με Μίλωνα, χωρίς απώλειες και μια καλή εμφάνιση»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (26/1) με τον Μίλωνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πλέον στοχεύουν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στην κατηγορία. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube.

Σε δηλώσεις του για το προσεχές ματς των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη Καζάζης, είπε στο olympiacossfp.gr:

«Ο Μίλωνας έχει δείξει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές ότι είναι επικίνδυνη ομάδα και παίζει ελεύθερα το παιχνίδι του χωρίς πίεση. Γι’ αυτό εμείς δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι από εμάς και να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Στόχος η νίκη χωρίς απώλειες και μια καλή εμφάνιση που την θέλουμε για την δίκη μας ομάδα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Παράλληλα, ο κεντρικός των Πειραιωτών, Aλεξάνταρ Όκολιτς τόνισε:

«Παίζουμε κόντρα στον Μίλωνα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον εαυτό μας, να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις πριν ένα μήνα και είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης, έχουμε σκαμπανεβάσματα αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο. Αύριο θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα και να φτάσουμε στη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας αλλά είναι στενάχωρο, γιατί δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας μαζί. Το βόλεϊ αλλά και όλα τα σπορ δεν είναι τα ίδια χωρίς τους φιλάθλους. Πραγματικά μου λείπουν πολύ».