Στιβαχτής: «Να μπούμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα κόντρα στον ΟΦΗ»

Δηλώσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ την Παρασκευή (22/1, 17:30), έκανε ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής.

Στιβαχτής: «Να μπούμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα κόντρα στον ΟΦΗ»

Μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της Volley League με αντίπαλο τον ΟΦΗ (22/1, 17:30) εκτός έδρας.

Oλυμπιακός: Δεν ανησυχούν στον Πειραιά για την απόδοση στη Σύρο-Tα 2 σενάρια

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστέψουν στις νίκες κάτι που επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο Κώστας Στιβαχτής.

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να πω ότι είναι ευχάριστο το ότι επιστρέψαμε στα γήπεδα. Για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε πιστεύω ότι είναι ένα καλό σύνολο που αν και δεν έχει καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όλες τις ομάδες και ειδικά στην έδρα της. Η δική μας δουλειά είναι η νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι και γι’ αυτό πρέπει να μπούμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο να πιστέψουν οι αντίπαλοι μας ότι θα μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα».

Γιατί θα τιμωρηθούν ο ΠΑΟΚ και ο Ντεσποτόφσκι που έσπασε την καραντίνα (pics)

H αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα μεταβεί την Παρασκευή στο Ηράκλειο. Από κει και πέρα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών, από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Μίλωνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/1) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».