Ασπιώτης προς ΕΣΑΠ: «Κάντε μια φορά σωστά τη δουλειά σας!»

Με αφορμή την αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Volley League, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Άκης Ασπιώτης, ξέσπασε κατά κύριο λόγο κατά της ΕΣΑΠ και του Παντελή Ταρνατόρου (χωρίς να τον κατονομάσει), όπως και κατά των ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ.

Ασπιώτης προς ΕΣΑΠ: «Κάντε μια φορά σωστά τη δουλειά σας!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Ασπιώτη:

«Θα ήθελα να πω λίγα λόγια βλέποντας την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και βλέποντας συναθλητές με την αγωνία για το τι θα κάνουν μετά την αποχώρηση του Ηρακλή. 1 χρόνο πριν κύριε της ΕΣΑΠ (δεν θα αναφερθώ ονομαστικά) ζητούσατε από παίχτες να βάλουν πλάτη και να κάνουν συμβόλαιο με την ομάδα του Παμβοχαϊκου για να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Όπως και έκαναν και κάνουν πάντα οι ΈΛΛΗΝΕΣ αθλητές και το τονίζω αυτό έκαναν μεγάλη υποχώρηση στα συμβόλαια τους και έτσι είδαμε και την ομάδα του Παμβοχαϊκου. Φτάνοντας στο τέλος την περσινής σεζόν και έχοντας τους αθλητές σαν παιχνίδι δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση αν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα η όχι. Φτάνοντας μετά από 2 μήνες απραξίας παίρνετε την μεγάλη απόφαση να συνεχιστεί μη έχοντας λάβει υπόψιν σας τον κίνδυνο τραυματισμού ενός αθλητή.

Άλλωστε δεν σας ένοιαζε ποτέ ο αθλητής παρά μόνο να λέτε ότι είμαστε οι μόνοι που συνεχίσαμε το πρωτάθλημα εν μέσω κορονοϊού! Εν μέσω πανδημίας λοιπόν και ενώ βλέπουμε την αβεβαιότητα που υπάρχει και όλοι οι αθλητές γυρίζουν στις χώρες τους και ενώ βλέπουμε ότι αποχωρούν ομάδες η έχουν αβέβαιο το μέλλον τους στην 1η κατηγορία συνεχίζουμε κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς να γίνει καμία μείωση στην στην θέση των ξένων ώστε να μπορεί και ο Έλληνας παίχτης να βρει ομάδα.

#greekvolley #volleyleague #pasap #esap #eope Θα ήθελα να πω λίγα λόγια βλέποντας την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και...

Δημοσιεύτηκε από Akis Aspiotis στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Ακούω και διαβάζω ότι είναι το έχει ανέβει το επίπεδο και ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της δεκαετίας. Είστε σοβαροί κύριοι? Οι εννέα στους δέκα Έλληνες αθλητές έχουν εξευτελιστικά συμβόλαια ομάδες αποχωρούν άλλες κάνουν συμβόλαια που δεν θα πληρωθούν ποτέ. Είναι ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ οι παίχτες του Ηρακλή να μείνουν χωρίς ομάδα όπως έγινε και με τα παιδιά του Ηρακλή Χαλκίδας.

Παίκτες οι οποίοι έχουν τιμήσει το εθνόσημο έχοντας κάνει αμέτρητες θυσίες γι αυτό το άθλημα που στην τελική δεν τους προσφέρει τίποτα και κανένα κίνητρο να συνεχίσουν να το κάνουν. Ο Έλληνας αθλητής έτσι ήταν πάντα (κακώς για εμένα) να βάλει πλάτη.

Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ - ΕΟΠΕ . Σταματήστε να πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον και κάντε μια φορά σωστά την δουλειά σας με σεβασμό στον αθλητή. Και εννοείται ότι υπεύθυνοι είμαστε και οι αθλητές κάποια στιγμή θα πρέπει να έχουμε όλοι κοινή γραμμή και όχι δεν μιλάω εκ του ασφαλούς σήμερα είναι οι αθλητές του Ηρακλή αύριο ίσως εγώ η κάποιοι άλλοι!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας