Αθλητικό υλικό στον Α.Ο Σαρωνικός της Αίγινας χορηγία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων Νόνη Δούνια, παρέδωσε αθλητικό υλικό- χορηγία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός- προς το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός.

Αθλητικό υλικό στον Α.Ο Σαρωνικός της Αίγινας χορηγία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αθλητικό υλικό παρέδωσε σήμερα το πρωί η βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νόνη Δούνια, η οποία επισκέφθηκε την Αίγινα και το κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ. Το υλικό, που ήταν χορηγία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός, αποτελούνταν από δώδεκα επαγγελματικές - αγωνιστικές μπάλες και μία ειδική προπονητική.

Την κ. Δούνια υποδέχθηκαν οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Σαρωνικού, κορασίδων και παίδων, οι αθλητές της ακαδημίας και οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ. Αμέσως μετά την παράδοση του αθλητικού υλικού η κ. Δούνια μίλησε στους αθλητές και στις αθλήτριες των τμημάτων και τους συνεχάρη για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Η προπονήτρια του συλλόγου παρουσίασε στην κ. Δούνια τους στόχους της ομάδας και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Η βουλευτής συνομίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που καταβάλουν.
Παρόντες στην παραλαβή του υλικού ήταν η Γενική Αρχηγός κ. Μαίρη Πιττακά, η υπεύθυνη της Ακαδημίας κ. Χρύσα Αποστολίδου και ο υπεύθυνος των Αγωνιστικών Τμημάτων κ. Σταύρος Ρωπαΐτης.

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την σημαντική προσφορά παρέδωσε τιμητική πλακέτα προς την κ. Νόνη Δούνια. Η κ. Δούνια παρέλαβε επίσης, τις πλακέτες που είχε ετοιμάσει το τμήμα βόλεϊ για τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της "Καραϊσκάκης Α.Ε." και τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η βουλευτής ευχήθηκε στην ομάδα υγεία και καλή αθλητική χρονιά. Εκ μέρους του τμήματος βόλεϊ ο κ. Σταύρος Ρωπαΐτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.