Κύριοι δεν σέβεστε βολεϊμπολίστες, προπονητές και το βόλεϊ...

Ο Στέφανος Λεμονιδης γράφει για τη νέα αναβολή της  Volley League  ανδρών, λόγω των χρεών του Ηρακλή και την απαξίωση του βόλεϊ απ όλους τους παράγοντες του...

Κύριοι δεν σέβεστε βολεϊμπολίστες, προπονητές και το βόλεϊ...

Κύριοι δεν σέβεστε τους αθλητές σας και τους προπονητές σας, που ξεκίνησαν προετοιμασία για να παίξουν επίσημους αγώνες στις 10 Οκτωβρίου και ήδη τους μεταθέσατε στις 24 του ιδού μήνα, κι αν…

Ο ΠΑΟΚ καταψήφισε την πρόταση του Ταρνατόρου, για μετάθεση μιας εβδομάδας, ο Φοίνικας Σύρου ψήφισε λευκό(φυγομαχία) και ο Παναθηναϊκός υπέρ για να επιστρέψει υγιής, ο τραυματίας Ράπτης. Ουδείς ψέλλισε ότι ο νέος πρόεδρος του Ηρακλή είναι φυγόδικος και δεν μπορεί να αναλάβει τα καθήκοντα του, αν και όλοι το γνώριζαν γιατί ασχολήθηκε σκανδαλωδώς και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Καλό θα είναι να μη ορίσετε ξανά ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος και να λέτε "θα ξεκινήσουμε κάπου μέσα στο χρόνο, αλλά πριν από τα Χριστούγεννα", για να πέσετε μέσα. Απαξιώνετε το προϊόν σας, το πρωτάθλημα.

Τριάντα χρόνια στο ρεπορτάζ βόλεϊ, το άθλημα δεν είχε πέσει ποτέ τόσο χαμηλά σε όλα τα επίπεδα, με αποκορύφωμα τη φαρσοκωμωδία του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ ανδρών, του οποίου αγνοείται η ημερομηνία έναρξης.

Πέρα από κάθε νομιμότητα, το τραβάνε λάστιχο για να χωρέσουν όλοι, αν και οι ημερομηνίες συμμετοχής των ομάδων ήταν προκαθορισμένες, απλά δεν τηρήθηκαν γιατί έτσι γουστάρουν.

Ο Ηρακλής ζητά αναβολή ακόμη μιας εβδομάδας, αν και δεν επαρκεί ο χρόνος για να γίνει η μεταβίβαση του ΤΑΑ στον Γεωργιανό επιχειρηματία, ο οποίος όρισε πρόεδρο έναν άνθρωπο που είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη.

Η ΕΣΑΠ, πριν συζητήσει την αναβολή του πρωταθλήματος, έστειλε στις ομάδες το πρόγραμμα του Λιγκ Καπ, με τον Ηρακλή στους ομίλους, παρότι δεν έχει πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όλα είναι στον αέρα και κακώς διαδίδεται ότι η ΕΡΤ δεν παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς τον Ηρακλή. Απλά η κρατική τηλεόραση θα δώσει λιγότερα χρήματα αν οι ομάδες είναι οκτώ και όχι εννιά. Και φυσικά δεν υπάρχει η παραμικρή συζήτηση για το πρωτάθλημα γυναικών. Πόσο πιο χαμηλά...

Τα χρήματα που θα πάρουν είναι ψίχουλα, μόλις 200.000 ευρώ, όταν στο μπάσκετ δίνουν 4,4 εκατομμύρια και προκαταβολή το 80% της επόμενης περιόδου για να ανασάνουν οι ομάδες.

Αυτοί που κατηγορούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση ότι ξόδευε αλόγιστα τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου στο ποδόσφαιρο, κάνουν ανερυθρίαστα το ίδιο για το μπάσκετ.