Μένουν Μουνιόθ, Ραούβερντινκ, τριετές στον Κουμεντάκη

Tην ώρα που ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κάνουν μεταγραφικές κινήσεις και ο Παναθηναϊκός ανασυντάσσεται, στον Ολυμπιακό υπάρχει πλήρη ηρεμία, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί τους φίλους του.

Μένουν Μουνιόθ, Ραούβερντινκ, τριετές στον Κουμεντάκη

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κάνει τα πλάνα της, το ραντεβού Μαρινάκη-Κουντούρη πραγματοποιήθηκε και το νερό μπήκε στο αυλάκι, απλά αυτή την εβδομάδα προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ, η ευρωπαϊκή κούπα του πόλο κι εκεί εστιάζεται η προσοχή όλου του ερασιτέχνη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν και δεν γίνονται κινήσεις. Έχουμε και λέμε. Προτεραιότητα η παραμονή του Φερνάντο Μουνιόθ, που έχει κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα, τα έχουν βρει σε όλα, υπάρχουν τα προσύμφωνα και απομένει να τα βρουν στις ημερομηνίες που θα λείψει με την Εθνική Ισπανίας. Άρα όλα καλά.

Δεύτερο βήμα η παραμονή του Ραούβερντινκ, που ήταν ο παίκτης ορχήστρα και η ραχοκοκαλιά του Ολυμπιακού την περασμένη περίοδο. Και ο Ολλανδός θέλει να μείνει, απομένουν κι εδώ τα διαδικαστικά.

Τριτον η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όλα βαίνουν καλώς, γίνονται προσπάθειες να περάσει το Ρέντη ως έδρα στους αγώνες των ομίλων, αλλά κι αυτό να μην ευοδώσει, υπάρχει η εναλλακτική της Λαμίας, του Λαυρίου, του Τροκαντερού και της Πάτρας, όπου ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα.

Τέταρτον η ελληνοποίηση του Ολυμπιακού, υπήρχαν σκέψεις για την επιστροφή του Μένιου Κοκκινάκη ως λίμπερο, αλλά ο πρώην ακραίος του πρωταθλητή ήδη έκλεισε στη Γαλλία. Γι αυτό έγινε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Κουμεντάκη, που θα κατηφορίσει στον Πειραιά, αν ο μάνατζερ του έχει λογικές απαιτήσεις και δεν επιμένει στις χρηματικές υπερβολές που αξίωσε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Ολυμπιακό.

Από την κατάληξη της υπόθεσης Κουμεντάκη θα εξαρτηθεί και το όνομα του διαγώνιου. Αν πάει στον Πειραιά ο Θρακιώτης παίκτης θα αναζητηθεί διαγώνιος-σφυρί που θα τελειώνει τις ψηλές μπάλες, κάτι που έκανε φέτος ο Αλεξίεφ. Ο Οιβάνεν ήταν από τους κορυφαίους των τελικών, καθώς στη γρήγορη μπάλα είναι ασυναγώνιστος, στις χαλασμένες μπάλες όμως χρειάζεται ένας παίκτης είτε ακραίος, είτε διαγώνιος με αποτελεσματικά ποσοστά.

Με λίγα λόγια έχουσιν γνώσιν οι φύλακες...