Στο Αγρίνιο ο Παμβοχαϊκός, ως Παναιτωλικός - Στον «αέρα» ο Ηρακλής!

Οι διοικήσεις των ΤΑΑ θα πρέπει να καταθέσουν τους φακέλους τους στην ΕΕΑ, η οποία θα αποφασίσει για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Στο Αγρίνιο ο Παμβοχαϊκός ως Παναιτωλικός.   

Στο Αγρίνιο ο Παμβοχαϊκός, ως Παναιτωλικός - Στον «αέρα» ο Ηρακλής!

Η προθεσμία που είχαν οι ομάδες βόλεϊ ανδρών να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα εξέπνευσε.

Πλέον τον… λόγο έχει η ΕΕΑ, η οποία θα εξετάσει τους σχετικούς φακέλους δίνοντας τις άδειες συμμετοχής.

Η ΕΣΑΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστές τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«H E.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά την εκπνοή της ημερομηνίας δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 τα Τ.Α.Α. που δήλωσαν συμμετοχή είναι:

1. Παναθηναϊκός
2. Ολυμπιακός
3. Π.Α.Ο.Κ.
4. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
5. Α.Ο.Π.Κηφισιάς
6. Ηρακλής
7. Παμβοχαϊκός
8. Ο.Φ.Η.
9. Φίλιππος Βέροιας
10. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων»

Βέβαια όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν στην πράξη, αφού ο Παμβοχαϊκός υπάρχει και δεν υπάρχει, δεν έχει κάνει καν μεταγραφές.

Μάλιστα σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού με επιχειρηματία από το Αγρίνιο, ώστε η ομάδα να μεταφέρει την έδρα της στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Ένα από τα ζητήματα που θα συζητηθούν είναι πως πιθανές οφειλές, που ενδεχομένως θα προκύψουν από την εμπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία, να μην επιβαρύνουν τον Ερασιτέχνη Παμβοχαϊκό. Η νέα ομάδα θα λέγεται Παναιτωλικός.

Ο ΟΦΗ δεν έκανε διακανονισμούς για χρέη περσινής περιόδου και ο Ηρακλής «κουβαλάει» αμαρτίες του παρελθόντος με οφειλές από παλιότερες σεζόν.

Ο «Γηραιός» βρίσκεται στον «αέρα», καθώς οι οφειλές έχουν... βάθος δεκαετίας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να υπογράψει το σχετικό έγγραφο, ώστε να αδειοδοτηθεί το ΤΑΑ, εάν δεν τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν σε δεκάδες παίκτες.

Θα πρέπει λοιπόν να παραδώσουν άρτιους φακέλους για να αδειοδοτηθούν και να μην να μπλοκαριστούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.