Η ΕΣΑΠ «σαμποτάρει» το καλύτερο πρωτάθλημα βόλεϊ όλων των εποχών, με 8 ομάδες!

H Volley League  ανδρών, θα μπορούσε να είναι φέτος το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, με τη συμμετοχή 8 ομάδων σε 4 γύρους, αλλά η ΕΣΑΠ για δικούς της λόγους, σε βάρος της ποιότητας του, προσπαθεί να το κάνει με θνησιγενείς ομάδες όπως και πέρυσι.

Η ΕΣΑΠ «σαμποτάρει» το καλύτερο πρωτάθλημα βόλεϊ όλων των εποχών, με 8 ομάδες!

Πέρυσι έβαλαν με το ζόρι μέσα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παμβοχαϊκό, με τα γνωστά επακόλουθα και το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και φέτος με την ομάδα του Βραχατίου, αλλά και τον ΟΦΗ, ενώ και ο Ηρακλής δεν έλυσε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα από οφειλές περασμένων χρόνων. Η ομάδα του Ηρακλείου μόλις προχθές προσέλαβε προπονητή, δεν έχει παίκτες και πριν από λίγες ημέρες άρχισε να πληρώνει τα περσινά. Ο Παμβοχαϊκός δεν υπάρχει στον χάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παντελής Ταρνατόρος θα αναλάβει το χτίσιμο του και θα έχουμε το ασυμβίβαστο να ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με τρεις ομάδες, αφού εμπλέκεται και στα του Ολυμπιακού και του Μίλωνα. Ουδείς όμως από το παρεάκι της ΕΣΑΠ ασχολείται με τόσο σοβαρά θέματα.

Οκτώ υγιείς ομάδες ψιλουπάρχουν και μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα πρωτάθλημα 4 γύρων συν τα πλέι οφ, για να δούμε τέσσερις φορές να παίζουν μεταξύ τους, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας συν τα πλέι οφ, ενώ η ασθενέστερη ομάδα, που θα είναι λογικά ο Ηρακλής ή ο Μίλωνας θα τους κοντράρει και δεν θα υπάρχουν ματς με ... σάκους του μποξ. Με το να βάζουν με το στανιό 10 ομάδες (πάλι καλά που αποχώρησαν και οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ελπίδα Αμπελοκήπων), μόνο δικά τους “συμφέροντα” εξυπηρετούν και όχι του βόλεϊ. Και θα δούμε πάλι ομάδες να τερματίζουν στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, ή να αποχωρούν όπως έγινε στο παρελθόν με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Γιατί απλούστατα δίνουν άδεια σε όλους.

Άλλα έλεγαν την Άνοιξη, τελείωσε το καλοκαίρι και δεν ξέρουμε ακόμη πόσες ομάδες θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Με τη γνωστή τακτική “να βολευτούμε όλοι” παρέτειναν τις δηλώσεις συμμετοχής στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αν βρεθεί κάποτε κάποιος να ασχοληθεί ουσιαστικά ή νομικά με τα του συνεταιρισμού θα βγάλει … φίδια, αλλά προς το παρόν κουκουλώνουν τα προβλήματα...