Ολυμπιακός: Περιμένει ο Καζάζης την ΕΣΑΠ

Την ημερομηνία έναρξης της Volley League  ανδρών περιμένει ο Δημήτρης Καζάζης για να ορίσει την πρεμιέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Περιμένει ο Καζάζης την ΕΣΑΠ

Δυο πλάνα έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Καζάζης για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και θα επιλέξει ανάμεσα σε δυο ημερομηνίες, ανάλογα με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θα επιλέξει ανάμεσα στις 24 και 31 Αυγούστου και περιμένει την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για να οριστικοποιήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός του Έγκλεσκαλνς, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Λετονίας για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ.

Τουρνουά στο εξωτερικό δεν θα υπάρξουν λόγω του κορονοϊού, αλλά και της απουσίας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, γι αυτό μετά το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Ρέντη θα δοθούν φιλικά ματς με τις ομάδες της Αττικής, στον Μίλωνα και την Κηφισιά.

Βέβαια στην ΕΣΑΠ όχι μόνο δεν ξέρουν πότε θα ξεκινήσουν, αλλά και πόσες ομάδες θα πάρουν μέρος, αφού ο ΟΦΗ και ο Παμβοχαϊκός δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής και μόνο 8 ομάδες κινούνται μεταγραφικά. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά, Φίλιππος Βέροιας Μίλων και ο Ηρακλής απέμειναν και ίσως δούμε πρωτάθλημα 8 ομάδων σε 4 γύρους, όπως είναι το ευκταίο, παρά την πρόθεση της ΕΣΑΠ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαγώνιοι: Χέρμανς Έγκλεσκαλνς(Λετ)

Ακραίοι: Νικόλα Μιγαίλοβιτς(Σερ), Κρίστιαν Φρομ(Γερ), Δημήτρης Ριζόπουλος, Δημήτρης Εφραιμίδης

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Κεντρικοί: Αλεξάντερ Όκολιτς(Σερ), Θόδωρος Βουλκίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης

Προπονητής:Δημήτρης Καζάζης