Oριστικό: Μένει ο Ράπτης στον Παναθηναϊκό, με παρέμβαση Ανδρεόπουλου!

Νέα ανατροπή δεδομένων, όσον αφορά την παραμονή του Αλέξανδρου Ράπτη στον Παναθηναϊκό!

Oριστικό: Μένει ο Ράπτης στον Παναθηναϊκό, με παρέμβαση Ανδρεόπουλου!

Αλλάζουν τα δεδομένα από ώρα σε ώρα με τον διεθνή πατρινό άσο, Αλέξανδρο Ράπτη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλες μεταγραφές στη Volley League. Tα ρόστερ. Έμειναν Στερν, Μήλης στη Σύρο, διαφορά με Πετρέα

Στην απόφαση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους προχώρησαν οι δύο πλευρές, μετά από παρέμβαση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Volley League γυναικών: Όλες οι μεταγραφές, τα ρόστερ λείπει μια ξένη από τον ΠΑΟΚ...

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χειρίστηκε ο ίδιος την υπόθεση με τον 20χρονο ακραίος/διαγώνιος, o οποίος φερόταν ενοχλημένος από τον τρόπο που κυλούσαν οι διαπραγματεύσεις, δεδομένου ότι δεν υπήρχε διαφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αλλά ακόμη περισσότερο στους όρους. Στη διάρκεια του συμβολαίου και στο μπάι άουτ.

Στον Παναθηναϊκό μαθαίνοντας τις προθέσεις του Ράπτη να εξετάσει και τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στα χέρια του, κινήθηκαν αστραπιαία και εξασφάλισαν το "ναι" του παίκτη και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ανδρεόπουλος ήρθε σε επαφή με τον Ράπτη και βρέθηκε λύση. Ο πατρινός διεθνής άσος θα μείνει «πράσινος» χωρίς buy out και θα παίξει στη διαγώνιο, θέση στην οποία αγωνίστηκε στους τελικούς των play-offs της Volley League και αναδείχτηκε MVP. Το συμβόλαιο του εξάλλου θα είναι ετήσιο και του χρόνου θα είναι ελεύθερος να μείνει στον Παναθηναϊκό ή να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς ρήτρα...

To μεσημέρι διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις, όλα έδειχναν πως πάμε σε ναυάγιο, ο παίκτης έκανε την παρακάτω ανάρτηση, αλλά η παρέμβαση του Ανδρεόπουλου και η απουσία ρήτρας, έλυσαν τον γόρδιο δεσμό.