Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για Ρανγκέλ και Γιάκομπσεν- Το σπίτι και τα… παρακάλια!

Λούκας Ρανγκέλ και Άξελ Γιάκομπσεν μόλις ανανέωσαν με τον Παναθηναϊκό τα είπαν... όπως ήθελαν σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για Ρανγκέλ και Γιάκομπσεν- Το σπίτι και τα… παρακάλια!

Θυμηδία αλλά και… άφθονο γέλιο προκάλεσαν στον Ολυμπιακό τα όσα είπε ο Λούκας Ρανγκέλ και γενικότερα όσα ειπώθηκαν και για τον Άξελ Γιάκομπσεν που αμφότεροι ανανέωσαν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρανγκέλ ειδικότερα προφανώς για να γίνει αρεστός στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να δείξει πόσο δέθηκε (σ.σ. αν και είπε πως δεν κοιμήθηκε όταν αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος γιατί παίζει για τα λεφτά και δεν γίνεται να μην πληρώνεται) με την ομάδα, είπε το εμφατικό «να ζω κάτω από γέφυρα χωρίς λεφτά παρά να πάω στον Ολυμπιακό», μόνο που αυτά τα είπε… κατόπιν εορτής.

Γιατί… προ εορτής, όχι μόνο μπήκε στη διαδικασία να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά έφτασε και πολύ κοντά. Γιατί δεν του έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός (είναι αλήθεια) και εκείνος απλά αρνήθηκε. Ο Ρανγκέλ μιλούσε με τους «ερυθρόλευκους» για λεπτομέρειες, για τα πριμ... Μέχρι και για το σπίτι που βρήκε για να μείνει. Οπότε ας αφήσει τις φανφάρες και τα μεγάλα λόγια για να γίνει αρεστός.

Όσο για τον Άξελ Γιάκομπσεν, που έγραψε… no mercy, ο 38χρονος πασαδόρος… παρακάλαγε τον Ολυμπιακό να υπογράψουν λίγες ώρες πριν κάνει το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό. Εισέπραξε αρνητική απάντηση γιατί ο Ολυμπιακός είχε ήδη προχωρήσει τον σχεδιασμό του.

Αυτή η αλήθεια, αρεστή ή όχι… Όλα τα άλλα είναι για τη… λεζάντα.