Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Παπαλεξίου

Την απόκτηση του Γιώργου Παπαλεξίου για ένα χρόνο ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Παπαλεξίου

Τον Γιώργο Παπαλεξίου απέκτησε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής κεντρικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό.

Μεταγραφικά Volley League: Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ με τρεις του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Παπαλεξίου, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Γεννημένος στην Πιερία το 1999, ο νεαρός διεθνής έχει ύψος 202cm και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ο Γιώργος Παπαλεξίου έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του βόλεϊ το 2013 από τη Νίκη Αιγινίου, στην οποία ανδρώθηκε «βολεϊκά» παραμένοντας για πέντε χρόνια.

Οι αγωνιστικές σεζόν 2018-19 και 2019-20 τον βρήκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας, ενώ στα 17 του μόλις χρόνια πήρε το «βάπτισμα του πυρός» για την Εθνική Ανδρών.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παπαλεξίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω από την μεριά μου τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί, αφού η ομάδα κάνει σταθερά πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».