Ράπτης: «Θα πάω στην ομάδα που θα με εξελίξει...» (vids)

Ο Αλέξανδρος Ράπτης που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επιλογές» για το μέλλον του.

Ράπτης: «Θα πάω στην ομάδα που θα με εξελίξει...» (vids)

Για το μέλλον του και τους λόγους για τους οποίους θα γίνει η επόμενη επιλογή του μίλησε ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ. Ο MVP των τελικών της Volley League μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επιλογές» και διευκρίνισε πως δεν θα αποφασίσει με βάση τα λεφτά, το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, αλλά μια ομάδα στην οποία θα είναι χαρούμενος και θα έχει πρόοδο και εξέλιξη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι ακόμη μέσα στην χαρά του πρωταθλήματος, στους πανηγυρισμούς. Μου στέλνουν ακόμη μηνύματα "μπράβο Αλέξανδρε"» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το κριτήριο θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το οικονομικό η αλήθεια είναι.

Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τα λεφτά. Προτιμώ τις στιγμές από τα λεφτά. Θα προτιμήσω μία ομάδα στην οποία θα είμαι χαρούμενος και θα υπάρχει και να δω σε μένα μία πρόοδο και μία εξέλιξη. Θα προτιμήσω την ομάδα που θα με εξελίξει και θα περάσω καλά»!

Επίσης σημείωσε, πως ήταν «όνειρο ζωής να κατακτήσω το πρωτάθλημα» ενώ τόνισε ότι ο μεγάλος του στόχος ήταν να αγωνιστεί στη Volley League, κάτι που κατάφερε με τον Παναθηναϊκού. Παράλληλα, δήλωσε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ασφάλεια στους παίκτες, ενώ χαριτολόγησε πως βόλεϊ παίζει παντού ακόμα και… λίμπερο»!