Δίδυμο Στιβαχτή, Κασαμπαλή στον Ολυμπιακό

Η συμφωνία με τον Δημήτρη Καζάζη έφερε και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό, με την παραμονή του Κώστα Στιβαχτή  και την απόκτηση του Σταύρου Κασαμπαλή.

Δίδυμο  Στιβαχτή, Κασαμπαλή στον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Καζάζης ανακοινώθηκε και ξεκίνησαν οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, με την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Στιβαχτή που προορίζεται για βασικός πασαδόρος.

Βέβαια απειλείται από τον Σταύρο Κασαμπαλή(1.91, 01-06-1995), που ανήκε τα τρία τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν έγινε η ενεργοποίηση του συμφωνητικού του και ο Θρακιώτης πασαδόρος έπαιζε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στη Κύπρο. Ο Κασαμπαλής είναι και το στοίχημα του Δημήτρη Καζάζη, που υπήρξε πασαδόρος και θέλει να τον προωθήσει και να τον εξελίξει. Ο Κασαμπαλής ήταν βασικός στον Εθνικό επί Μουστακίδη, χτύπησε και την πόρτα της Εθνικής, έπαιξε στη Φινλανδία στη Lekka Volley και στην Κύπρο, στη Νέα Σαλαμίνα και στο ΑΠΟΕΛ του Γιάννη Λάιου, ενώ πέρασε και από τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο Ολυμπιακός επστρέφει σε δίδυμο Ελλήνων πασαδόρων μετά από πολλά χρόνια. Από την εποχή του Δημήτρη Καζάζη, το 2014-15, όταν έπαιζε με Προύσαλη-Μαρούλη. Και την επόμενη περίοδο(15-16) ο Πιάτσα έπαιζε με Φιλίποφ, Στιβαχτής, αλλά και ο Μπόσκαν με το ίδιο δίδυμο. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους τίτλους με δεύτερο πασαδόρο τον Στιβαχτή και πρώτο τον Ντρίζγκα το 2018, αλλά και το 2019 με Τερβαπόρτι. Ο Στιβαχτής θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για έκτη συνεχόμενη χρονιά, σε ηλικία 40 χρονών!

Για τη θέση του λίμπερο προορίζεται ο 26χρονος Δημήτρης Ζήσης, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ενώ διαγώνιος θα Λετονός Χέρμαν Έγκλεσκαλνς (08/12/1990, 2.03) που έπαιζε στον Ολυμπιακό επί Πιάτσα και τα τελευταία χρόνια πήρε πρωταθλήματα Γαλλίας με την Τουρ. Ακραίος ο Σέρβος Νικόλα Μιγαίλοβιτς (08/08/1989, 1.91)που αγωνίσθηκε στο παρελθόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον Φοίνικα Σύρου. Πέρυσι έπαιξε στη γαλλική Ρενς και πρόπερσι στην πολωνική Γκντανσκ.Θα μείνουν εκτός απροόπτου και οι Βουλκίδης, Ανδρεάδης, Τζιάβρας, Ριζόπουλος, Ασπιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Διαγώνιοι: Χέρμαν Έγκλεσκαλνς(Λετ)

Ακραίοι: Νίκολα Μιγαίλοβιτς

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης

Κεντρικοί:

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης