Ορφανός: «Πετυχημένη η σειρά των αγώνων για τον Φοίνικα»

Ο τεχνικός του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Ορφανός στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή το φαβορί του ζευγαριού. 

Ορφανός: «Πετυχημένη η σειρά των αγώνων για τον Φοίνικα»

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ δεν τα κατάφερε στον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και ο προπονητής των νησιωτών Γιάννης Ορφανός δήλωσε ενδεικτικά:

Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 3-0: Περιμένει στο Ρέντη τον αντίπαλο του!

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο σετ και σε μία σειρά πλέι οφ όπως αυτή, το πρώτο σετ είναι πολύ καθοριστικό. Δυστυχώς δεν το πήραμε, έγιναν και κάποια λάθη προς το τέλος του και μία φάση που δεν την έπιασε η κάμερα του video check. Χάνοντας έτσι το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μας πίεσε πολύ στο σέρβις και στο τρίτο παρότι μείναμε πίσω, με συνεχόμενους πόντους το διεκδικήσαμε αλλά δεν ήρθε. Η σειρά των αγώνων για τον Φοίνικα ήταν πετυχημένη, καθώς και να ήμασταν πλήρης ο Ολυμπιακός παρέμενε φαβορί, πόσο μάλλον τώρα που μας έλειπαν δύο βασικοί παίκτες. Τα παιδιά που κάλυψαν το κενό τους όμως ήταν καταπληκτικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλη την ομάδα. Ο Φοίνικας είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, έχει όλα τα στοιχεία για να δουλέψει ένας προπονητής επαγγελματικά και με ανθρώπους εντός και εκτός της ομάδας που την αγαπούν και την στηρίζουν. Είμαι σίγουρος πως θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια».

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Βασίλης Κωστόπουλος λέγοντας: «Στο πρώτο παιχνίδι αιφνιδιάσε τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού και νικήσαμε. Το δεύτερο ματς ήταν διαφορετικό, δεν είχαμε ενέργεια και στο τρίτο, με εξαίρεση το δεύτερο σετ παίξαμε καλά. Μας αδικεί λίγο το τελικό αποτέλεσμα για την προσπάθεια που βγάλαμε και το βόλεϊ που παίξαμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».