Φοίνικας Σύρου: Ο Στοΐλοβιτς δεν θα αγωνιστεί στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Φιλίπ Στοΐλοβιτς θα αγωνιστεί ο Φοίνικας Σύρου στον τρίτο ημιτελικό της Volley League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό, θα παίξει μόνο στους τελικούς, αν φυσικά προκριθεί η ομάδα του. Τι είπε ο ίδιος για όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες και τη σύζυγό του που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Φοίνικας Σύρου: Ο Στοΐλοβιτς δεν θα αγωνιστεί στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Ο ίδιος ο αθλητής εξήγησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Συριανών τι πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες:

Φοίνικας Σύρου: Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στοΐλοβιτς

"Η τελευταία περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για μένα, αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι και να μην τα παρατάω ποτέ. Τους τελευταίους μήνες ήμουν προσηλωμένος στην προετοιμασία για το f4 διότι πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε την έκπληξη στο F4. Όλοι οι συναθλητές μου δουλέψαμε σκληρά κατά την προετοιμασία ώστε να βρισκόμαστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση και μέσα σε ένα λεπτό κατέρρευσαν όλα. Η σύντροφος μου ήρθε με αεροπλάνο στην Ελλάδα όπου υπεβλήθη σε τεστ κατά την άφιξή της και αφού δήλωσε τον τόπο κατοικίας της, της επέτρεψαν να φύγει. Την επόμενη ημέρα την κάλεσαν και την ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό.

Η σύντροφός μου ήταν ασυμπτωματική και πιθανώς δεν μετέδιδε τον ιό ή ανήκε σε μία σπάνια εκδοχή νοσούντος. Σε κάθε περίπτωση όμως για να αποφύγουμε οποιαδήποτε διασπορά του ιού παραμείναμε και οι δύο σε καραντίνα 14 ημερών. Προσωπικά υπεβλήθη σε τέσσερα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά όπως αρνητικό ήταν και το τελευταίο που έκανε η συντροφός μου. Επιτέλους μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή.

Όλη αυτή η κατάσταση με επηρέασε πάρα πολύ, αλλά θέλω να το αφήσω πίσω και να προχωρήσω. Δεν έχω παίξει βόλεϊ για 14 ημέρες, που είναι μεγάλο διάστημα, αλλά έχω τόση εμπειρία πλέον, που αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα μου θα το κάνω".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας