Μόντριτς: «Το ποδόσφαιρο ήταν αμείλικτο»

Ο Λούκα Μόντριτς χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο «σκληρό και ανελέητο» μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας από το Euro 2024 με την ισοφάριση της Ιταλίας στο 98ο λεπτό.

Μόντριτς: «Το ποδόσφαιρο ήταν αμείλικτο»

Το γκολ του Λούκα Μόντριτς στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να στέλνει την Κροατία στα νοκ άουτ, για να ισοφαρίσει ο Ματία Ζακάνι για την Ιταλία στις καθυστερήσεις.

Με την ισοπαλία 1-1 η Ιταλία ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου Γ εις βάρος της Κροατίας και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16». Η Κροατία έχει μια μικρή πιθανότητα να φτάσει στα νοκ άουτ ως καλύτερη τρίτη ομάδα, αλλά έχοντας πάρει μόλις δύο βαθμούς από τα τρία παιχνίδια του ομίλου της, αυτό παραμένει εξαιρετικά απίθανο.

«Συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο ήταν ανελέητο απόψε, το ποδόσφαιρο ήταν σκληρό», δήλωσε ο Μόντριτς. «Όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο τελευταίο μας παιχνίδι, όταν δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις (στο 95ο λεπτό εναντίον της Αλβανίας).

Είναι δύσκολο όταν χάνεις έτσι, να βρεις τις λέξεις για να περιγράψεις πώς νιώθεις. Φυσικά πρέπει να ανακάμψουμε, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Ίσως είναι άδικο γιατί όλοι παλέψαμε για την Κροατία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, οι θεοί του ποδοσφαίρου δεν μας χαμογελούν πάντα».