Ράμα: «Η μπάλα είναι στρογγυλή, η Αλβανία μπορεί»

Μήνυμα παρότρυνσης για πρόκριση της Εθνικής Αλβανίας με νίκη επί της Ισπανίας από τον Έντι Ράμα. 

Ράμα: «Η μπάλα είναι στρογγυλή, η Αλβανία μπορεί»

Η Εθνική Αλβανίας με τη συμπαράσταση δεκάδων χιλιάδων φίλων της στο Ντίσελντορφ θα προσπαθήσει να κάνει το θαύμα και να νικήσει την Ισπανία προκειμένου να έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των «16» του Euro.

Το έργο της είναι πολύ δύσκολο, αλλά όλη η χώρα ζει και αναπνέει για αυτή τη διάκριση, με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα να στέλνει μήνυμα παρότρυνσης στους διεθνείς της Αλβανίας.

«Κανείς δεν θα πίστευε ότι στον αγώνα του τρίτου ομίλου στο Euro 2024, η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι και εν τω μεταξύ θα ήταν τρίτη, όχι τελευταία σε αυτό που παγκοσμίως αναφέρεται ως "γκρουπ του θανάτου".

Η πολύ μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων στα δύο πρώτα ματς έπαιξε το ρόλο της εναντίον μας, αλλιώς η θέση μας σήμερα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ευνοϊκή. Ναι, αυτό είναι ποδόσφαιρο και κάθε λύπη του σήμερα είναι μια εμπειρία για το αύριο.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την πιο τρομερή ομάδα του ομίλου σε μια αποστολή που στα χαρτιά είναι 100% αδύνατη. Αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή και το βράδυ οι 12 κοκκινόμαυροι, αυτοί στο γήπεδο και ο 12ος παίκτης μας στις εξέδρες, ένας από τους μεγαλύτερους αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν

Αρκεί να παίξουν και να απολαύσουν μέχρι τέλους τις μαγικές στιγμές που δημιούργησαν μόνοι τους. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ισπανία, η νέα μας Εθνική ομάδα θα βγει με το κεφάλι ψηλά και με μεγάλη εμπειρία»