Ντάκου: Ζήτησε συγγνώμη ο επιθετικός της Αλβανίας για τα συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Ο Μίρλιντ Ντάκου απολογήθηκε για τα αντεθνικά συνθήματα που φώναξε με... ντουντούκα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Αλβανία και την Κροατία.

Ντάκου: Ζήτησε συγγνώμη ο επιθετικός της Αλβανίας για τα συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Αλβανία και την Κροατία ο Μίρλιντ Ντάκου πήγε μαζί με τους οπαδούς της χώρας του και με μεγάφωνο ανά χείρας φώναξε μαζί τους αντεθνικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Όπως ήταν φυσικό αυτή η ενέργεια προκάλεσε την αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία απαίτησε την έναρξη έρευνας από την UEFA, καθώς και την απολογία από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αλβανός επιθετικός της Ρούμπιν Καζάν από την πλευρά του απολογήθηκε μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως ξέφυγε λόγω των έντονων συναισθημάτων της στιγμής, καθώς η ομάδα του είχε ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων:

«Το να ζητήσω συγγνώμη είναι ανδροπρεπές και αισθάνομαι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να το κάνω, για όλους εκείνους που έχουν πληγωθεί. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, σε αυτές τις στιγμές τα συναισθήματα βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα του να παίζεις για αυτή την εθνική ομάδα, για αυτούς τους υπέροχους οπαδούς που μας δίνουν απεριόριστη αγάπη. Συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιον μετά τον αγώνα με την Κροατία, η επίδραση του παιχνιδιού κάνει τη δουλειά της. Συνεχίζω να δουλεύω μαζί με όλη την ομάδα για τα όνειρά μας»