Βέλγιο - Σλοβακία 0-1: Το ένα μέτρησε, τα δύο ακυρώθηκαν! (highlights)

Η Σλοβακία νίκησε με 1-0 το Βέλγιο, που είχε δύο ακυρωθέντα γκολ, για την πρεμιέρα του Ε' Ομίλου του Euro 2024.

Βέλγιο - Σλοβακία 0-1: Το ένα μέτρησε, τα δύο ακυρώθηκαν! (highlights)

Τι και αν οι Βέλγοι ακόμα... χάνουν γκολ απέναντι στη Σλοβακία; Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τις χαμένες ευκαιρίες των αντιπάλων, καθώς το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε μεγάλη νικήτρια με 1-0, στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη έκπληξη του Euro 2024!

Για να το καταφέρουν σκόραραν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 7' με τον Σραντζ, εκμεταλλευόμενοι τραγικά λάθη στη βελγική άμυνα. Στη συνέχεια οι τυπικά γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία, πίεσαν πολύ κατά διαστήματα και μάλιστα σκόραραν και δις με τον Λουκάκου (56', 87'), όμως τα γκολ ακυρώθηκαν ύστερα από εξέταση στο VAR!

Με τη νίκη της Σλοβακίας ο Ε' Όμιλος έχει ήδη γίνει... άνω κάτω, καθώς στο άλλο παιχνίδι του συγκεκριμένου γκρουπ σημειώθηκε επίσης μια μίνι έκπληξη με τη νίκη της Ρουμανίας επί της Ουκρανίας. Το Βέλγιο πλέον έχει μεγάλη πίεση και η συνέχεια του ομίλου αναμένεται συναρπαστική...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη

ΒΕΛΓΙΟ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 0-1

Σκόρερ: 7' Σράντζ

Διαιτητής: Μελέρ (Τουρκία)

Κίτρινες κάρτες: 30' Μανγκαλά, 76' Τίλεμανς, 85' Λουκεμπάκιο - 41' Σραντζ

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΕΛΓΙΟ (Ντομένικο Τεντέσκο): Καστέλς, Καστάνιε, Φας, Ντεμπάστ, Καρασκό (84’ Λουκεμπάκιο), Μανγκαλά (58’ Μπακαγιόκο), Ονάνα, Τροσάρ (74’ Τίλεμανς), Ντε Μπρόινε, Ντοκού (84’ Οπέντα), Λουκάκου.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Φραντσέσκο Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πεκάρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάνκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (90’+4’ Όμπερτ), Σράντζ (81’ Ντούρις), Χαράσλιν (70’ Σούσλοφ), Μποζένικ (70’ Στρέλετς).

.