Ντεσάμπ: «Η Ελλάδα δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε για την αναμέτρηση με την Εθνική μας στο Παρίσι την Δευτέρα (19/6, 21.45).

Ντεσάμπ: «Η Ελλάδα δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις»

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Γαλλίας με την Εθνική μας ομάδα έκανε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» εξήγησε όλα όσα πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο ματς της Δευτέρας (19/6, 21.45) στο Παρίσι.

Αναλυτικά:

«Χωρίς να θέλω να προσβάλω το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα έχει περισσότερες επιθετικές επιλογές. Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος στον επιθετικό τομέα. Διαθέτει μεγαλύτερη ικανότητα στο να βγάζει την μπάλα και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Μία νίκη την Δευτέρα, θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στον στόχο μας».

«Ο στόχος με το Γιβραλτάρ ήταν να νικήσουμε, αλλά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ ακόμη κι αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε καλές αποκρούσεις. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά το γήπεδο δεν μας ευνόησε. Το Γιβραλτάρ έκανε ό,τι ξέρει να κάνει και ό,τι είχε κάνει κόντρα στην Ελλάδα και την Ολλανδία, δηλαδή να αμυνθεί καλά».