Αγγλία: Νέα ρατσιστικά μηνύματα κατά Ράσφορντ, Σάντσο, Σακά

Τελειωμό δεν έχουν στην Αγγλία τα ρατσιστικά μηνύματα κατά των διεθνών Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο και Μπουκαγιό Σακά.

Αγγλία: Νέα ρατσιστικά μηνύματα κατά Ράσφορντ, Σάντσο, Σακά

Τα φαινόμενα ρατσισμού συνεχίζονται στην Αγγλία με αποδέκτες τους Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο και Μπουκαγιό Σακά, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ιταλία στο "Γουέμπλεϊ".

Οι «ανεγκέφαλοι» οπαδοί «χτύπησαν» αυτή την φορά στο Ντάρλινγκτον, εκεί όπου είχε δημιουργηθεί μία τοιχογραφία σε ένδειξη στήριξης προς τους τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές των «λιονταριών».

Oι υπεύθυνοι που είχαν κάνει τα αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας αντίκρισαν ένα ρατσιστικό μήνυμα, το οποίο έγραφε: «Δεν συντασσόμαστε με τα τρία μαύρα λιοντάρια».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο όπου υπήρχε και ένα σήμα της εθνικής Αγγλίας άγνωστοι έγραψαν πως «αν ο τρέχων δείκτης των μη-λευκών μεταναστών συνεχιστεί, οι λευκοί Βρετανοί θα είναι μειονότητα μέχρι το 2060».

Υπενθυμίζεται ότι οι βρετανικές Αρχές έχουν ήδη προβεί στη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με τις ρατσιστικές επιθέσεις στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις έρευνες.