Εuro 2020: Ο Κιελίνι αφιέρωσε την κούπα στους γιατρούς που μάχονται κατά του κορονοϊού!

Ο αρχηγός της νέας κατόχου του Euro, Ιταλίας, Τζιόρτζιο Κιελίνι, αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στην ιατρική κοινότητα που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού!

Εuro 2020: Ο Κιελίνι αφιέρωσε την κούπα στους γιατρούς που μάχονται κατά του κορονοϊού!

Αφού βίωσε την κορυφαία του στιγμή με το εθνόσημο στο στήθος σηκώνοντας πρώτο εκείνος προς τον ουρανό του Λονδίνου το τρόπαιο του Euro (έχοντας δείξει νωρίτερα τι «πάστας» παίκτης είναι ...καταπίνοντας μαζί με τον Μπονούτσι τους Χάρι Κέιν και...σία της Αγγλίας) ο Τζιόρτζιο Κιελίνι έδειξε και την ποιότητα του ως άνθρωπος.

Με συγκινητική ανάρτησή του, ο αρχηγός της «σκουάντρα ατσούρα», απέδειξε ότι και στις στιγμές της υπέρτατης αθλητικής ευτυχίας κι επιτυχίας δεν είναι αποκομμένος από τον κοινωνικό του περίγυρο.

Έτσι αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπίου, από την Ιταλία. στους γιατρούς που σώζουν ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, εδώ κι ενάμιση χρόνο...

Δήλωσε μάλιστα ότι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του!

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κιελίνι

«Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς. Γράψαμε ιστορία. Τα πρόσωπα των γυναικών, των ανδρών, των νεαρών παιδιών, όλων όσοι έσωσαν ζωές στην πανδημία, των γιατρών...

Εσείς μας δώσατε ώθηση, εσείς βοηθήσατε, εσείς τραγουδήσατε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, σας είχαμε στην ψυχή μας. Στα μάτια και στην καρδιά μας βλέπαμε εσάς. Τον πόνο όσων υπέφεραν, τις προσπάθειες όσων γονάτισαν από την πανδημία, την επιθυμία για ζωή...».