Euro 2020: Χαμός στην Αγγλία με το πρωτοσέλιδο σκωτσέζικης εφημερίδας

Η σκοτσέζικη εφημερίδα "The National" δημιούργησε έναν μικρό χαμό στην Αγγλία, αφού στο τελευταίο πρωτοσέλιδό της έχει φωτογραφία τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ως Γουίλιαμ Γουάλας και ζητάει από τους Ιταλούς να κερδίσουν το τρόπαιο

Euro 2020: Χαμός στην Αγγλία με το πρωτοσέλιδο σκωτσέζικης εφημερίδας

Τον γύρο του κόσμου κάνει το πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης εφημερίδας «The National», η οποία επέλεξε να… τοποθετηθεί με έναν τρομερό τρόπο αναφορικά με τον Κυριακάτικο (11/7) τελικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Η φωτογραφία στο κεντρικό θέμα δείχνει τον τεχνικό της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος είναι ντυμένος σαν τον Γουίλιαμ Γουάλας που ηγήθηκε στον πόλεμο των Σκωτσέζων με τους Άγγλους.

Όπως είναι λογικό πάντως, το χιούμορ της εφημερίδας δεν το ασπάστηκαν όλοι. Αρκετοί Άγγλοι (αλλά και Σκωτσέζοι) ήταν επιθετικοί μέσω των social media λέγοντας ότι ο η Σκωτία δεν επιθυμεί την ομόνοια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ κάποιο έφτασαν να κάνουν αναφορά ακόμα και στο... BREXIT.

Κάποιοι βέβαια το πήραν πιο ήρεμα. Όπως και να έχει, την δουλειά που έπρεπε να κάνει το πρωτοσέλιδο, να προκαλέσει δηλαδή, την έκανε. Όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία.