Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε μήνυμα στον Σάουθγκεϊτ «Ήμουν και το 1966 στο Γουέμπλεϊ»

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε επιστολή στον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει του αυριανού (11/7, 22.00) τελικού του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε μήνυμα στον Σάουθγκεϊτ «Ήμουν και το 1966 στο Γουέμπλεϊ»

Το δικό της μήνυμα στήριξης προς τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά και τους διεθνείς έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ, ενόψει του αυριανού (11/7, 22.00) τελικού του Euro 2020 με αντίπαλο την Ιταλία.

Η Βασίλισσα υπενθύμισε πως ήταν παρούσα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1966 όταν τα «λιοντάρια» κατέκτησαν το τρόπαιο με αντίπαλο την Δυτική Γερμανία και πάλι στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Ενόψει λοιπόν της νέας προσπάθειας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, έστειλε τις ευχές της, με την ελπίδα η εθνική να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.

«Θέλω να στείλω τις καλές μου ευχές για αύριο με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας, αλλά και το πνεύμα, τη δέσμευση και την υπερηφάνεια σας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγλία διεκδικεί κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα» το πρώτο τρόπαιο της Ιστορίας της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό της διοργάνωσης.