Χάρι Κέιν: «Θα μείνουμε στην ιστορία για το υπόλοιπο της ζωής μας»

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της UEFA ενόψει του αυριανού (11/7) τελικού του Euro 2020, ο Χάρι Κέιν τόνισε πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για την Αγγλία από το «Γουέμπλεϊ» για να σηκώσει το δεύτερο μεγάλο της τρόπαιο. 

Χάρι Κέιν: «Θα μείνουμε στην ιστορία για το υπόλοιπο της ζωής μας»

Την Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (11/7) η Αγγλία, στον μεγάλο τελικό του Euro 2020.

Τα «Τρία Λιοντάρια» θα παίξουν για πρώτη φορά για το τρόπαιο και μάλιστα εντός έδρας, με τον Χάρι Κέιν να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για αυτή την προοπτική που έχουν μπροστά τους.

«Το γεγονός ότι παίζουμε στο Γουέμπλεϊ κάνει την περίσταση ακόμα μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή. Έχοντας δίπλα μας τους οπαδούς να τραγουδούν, θα μας δώσουν απίστευτη ενέργεια. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κυνηγήσουμε ως χώρα το δεύτερο μεγάλο τρόπαιο από το Γουέμπλεϊ.

Το 1966 η Αγγλία πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό ήταν ένα εκπληκτικό επίτευγμα για την ομάδα και όλη τη χώρα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ακόμα περισσότερη ιστορία και για τους γονείς μας και τα μέλη της οικογένειάς μας που δεν έχουν δει ποτέ στο παρελθόν την Αγγλία σε τελικό.

Αν τελειώσουμε τη δουλειά, θα μείνουμε στην ιστορία για το υπόλοιπο της ζωής μας. Αυτή είναι η πρόκληση που έχουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος στράικερ της Αγγλίας.