Euro 2020: Πρόσκληση της UEFA στον Έρικσεν να δει από κοντά τον τελικό

Η UEFA απέστειλε πρόσκληση στον Κρίστιαν Έρικσεν αλλά και τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ (11/7, 22:00).

Euro 2020: Πρόσκληση της UEFA στον Έρικσεν να δει από κοντά τον τελικό

Πρόσκληση στον Κρίστιαν Έρικσεν και τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή απέστειλε η UEFA για να παρακολουθήσουν από κοντά το βράδυ της Κυριακής (11/7, 22:00) τον τελικό του Euro 2020, οποίος θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο Δανός διεθνής άσος, η σύζυγός του και οι έξι γιατροί που έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή δέχθηκαν πρόσκληση για να παρευρεθούν στον τελικό. Ένας εκ του ιατρικού τιμ, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον Δανό άσο αμέσως μετά την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο, ο Πέντερ Έρσγκααρντ, δήλωσε υπερήφανος για την επίσημη πρόσκληση της UEFA.

«Είμαι ενθουσιασμένος, όπως ένα παιδί την παραμονή των Χριστουγέννων. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά μου, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα. Δεν ήταν προσπάθεια ενός ατόμου. Ελπίζω να δω τη Δανία εναντίον της Ιταλίας. Αυτό θα ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν η Δανία κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης», τόνισε στο Fagbladet FOA.