Μαγκουάιρ: «Σε αυτόν τον ημιτελικό να έχουμε καλύτερα συναισθήματα από ότι το 2018 με την Κροατία»

Για τον ημιτελικό με τη Δανία μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ στην συνέντευξη Τύπου. 

Μαγκουάιρ: «Σε αυτόν τον ημιτελικό να έχουμε καλύτερα συναισθήματα από ότι το 2018 με την Κροατία»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εξέφρασε την ικανοποίηση του που ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό στο πόδι και κατάφερε να παίξει στο Euro 2020, με την Εθνική Αγγλίας. Ο κεντρικός αμυντικός των «Τριών Λιονταριών», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης (07/07) με τη Δανία στο «Γουέμπλεϊ».

«Απογοητεύτηκα πολύ όταν έχασα τον τελικό του Europa League κι έκτοτε έβαλα στο μυαλό μου να κάνω τα πάντα για να παίξω στο Euro. Υπάρχουν απαιτήσεις και μεγάλη ένταση σε κάθε ματς. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να απονείμω τα εύσημα στα ιατρικά επιτελεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας για όλα όσα έκαναν, για το πόσο σωστά με πίεσαν κάθε μέρα προκειμένου να γυρίσω καλά».

Ο Μαγκουάιρ ήταν μέλος της Αγγλίας που ηττήθηκε πριν από τρία χρόνια απ’ την Κροατία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία κι όπως τόνισε η συγκεκριμένη ήττα έχει μείνει στο μυαλό των παικτών.

«Πονάει πολύ να χάνεις έναν ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως το βράδυ της Τετάρτης, με τον ημιτελικό με τη Δανία για το Euro 2020 θα έχουμε πολύ καλύτερα συναισθήματα απ’ ότι είχαμε μετά από εκείνο το ματς με τους Κροάτες».