Euro 2020: Ογιαρθάμπαλ: «Εξαρχής ξέραμε ότι είμαστε πολύ καλοί και το αποδείξαμε»

Τη βεβαιότητα των παικτών της Εθνικής Ισπανίας πριν καν ξεκινήσει το Euro 2020 ότι είναι σε θέση να διακριθούν στη διοργάνωση εξέφρασε σε σημερινές (4/7) δηλώσεις του ο επιθετικός των Ιβήρων Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

Euro 2020: Ογιαρθάμπαλ: «Εξαρχής ξέραμε ότι είμαστε πολύ καλοί και το αποδείξαμε»

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ισπανίας πάντοτε πίστευαν ότι ήταν σε θέση να φτάσουν μακριά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τώρα έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους παίζοντας στους ημιτελικούς.

Τα παραπάνω δήλωσε την Κυριακή (4/7) ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

«Από την πρώτη μέρα ήμασταν σίγουροι ότι ήμασταν μια συμπαγής ομάδα, μια ενωμένη ομάδα και ότι ήμασταν αρκετά καλοί και το αποδείξαμε αυτό», είπε συγκεκριμένα στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πουν εκείνο που τους αρέσει, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν είχαμε ποτέ καμία αμφιβολία, σε καμία στιγμή. Πιστεύαμε πάντα στον εαυτό μας και τον εμπιστευόμαστε».

Για την αναμέτρηση στον ημιτελικό με την Ιταλία, ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ τόνισε: «Είναι μια ομάδα ανώτερου επιπέδου, με παίκτες που συνεχίζουν να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο με τους συλλόγους τους, αλλά δεν είμαστε κάτι λιγότερο από αυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στον τρόπο που παίζουμε και στις ιδέες που έχουμε».