Αγγλία: Στους ρυθμούς ξανά του «It's coming home»! (vid)

Η Αγγλία κινείται ξανά στους ρυθμούς του «It's coming home»!

Αγγλία: Στους ρυθμούς ξανά του «It's coming home»! (vid)

Οι Άγγλοι απόψε βγήκαν από το σπίτι τους (Wembley) για πρώτη φορά, προκειμένου στη Ρώμη να αντιμετωπίσουν την Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο, διεκδικώντας θέση στον ημιτελικό του Euro 2020.

Το πανόραμα του Euro 2020 (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες)

Για να επιστρέψουν στο Λονδίνο, στο Wembley, για να τραγουδήσουν μία ακόμα φορά το «It’s coming home» (έρχεται στο σπίτι), κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα, κατακτώντας το πρώτο τους Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι Άγγλοι έχουν παρακολουθήσει και τους τέσσερις έως τώρα αγώνες των «Τριών Λιονταριών» στο Wembley. Και φυσικά τραγουδήσει τον...ύμνο τους. Από το άλμπουμ «Three Lions» (Τριών Λιονταριών), που κυκλοφόρησαν οι David Baddiel και Frank Skinner με τους Lightning Seeds πριν από το Εuro του 1996, τραγούδι σημείο αναφοράς της ποδοσφαιρικής μουσικής στη Βρετανία.

Έφτασε στο Νο 1 στα charts εκείνο το έτος και ήταν το μουσικό σκηνικό για την αγγλική εθνική ομάδα μέχρι τους ημιτελικούς. Από τότε οι Άγγλοι φίλαθλοι στο Νησί εξακολουθούν να το τραγουδούν. Το τραγούδι ανέβηκε στο Νο 1 για δεύτερη φορά το 2018 όταν η Αγγλία πήγε στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Το «It’s coming home» έχει επιστρέψει μαζί με τα «Τρία Λιοντάρια», που οι Άγγλοι φίλαθλοι παρατηρούν με ενθουσιασμό, να προσπαθούν για άλλη μια φορά, να κερδίσει το πρώτο της τρόπαιο από το 1966 και το πρώτο της Euro!