Εuro: Τελευταία στιγμή η απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για την χρησιμοποίηση Αζάρ - Ντε Μπρούινε

Ο εκλέκτορας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενόψει του προημιτελικού του Euro την Παρασκευή (02/07) κόντρα στην Ιταλία και την χρησιμοποίηση των, προερχόμενων από τραυματισμό, Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπρούινε είπε ότι θ' αποφασίσει τελευταία στιγμή.

Εuro: Τελευταία στιγμή η απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για την χρησιμοποίηση Αζάρ - Ντε Μπρούινε

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστούν κατά της Ιταλίας, για τον προημιτελικό του Euro, οι Κέβιν Ντε Μπρούινε και Εντέν Αζάρ, παρότι προέρχονται από τραυματισμούς ο εκλέκτορας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Όλα αυτά παρότι οι μεσοεπιθετικοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα προέρχονται από τραυματισμό μ' αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βγάλουν όλη την τελευταία προπόνηση, την παραμονή του αγώνα (02/07, 22.00) με τους «ατσούρι».

Ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βέλγων μετέθεσε για την ύστατη στιγμή την απόφαση του, δείγμα ότι θέλει να τους περιμένει μέχρι τέλους :

Φάνηκε, πάντως, να δίνει επίσης περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχή στον Ντε Μπρούινε:

«Οι δύο τους δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προπόνηση σήμερα, θα πάρουμε την τελική απόφαση αύριο (σ. 03/07). Είναι ένας αγώνας απέναντι στο ρολόι. Ο Εντέν προχωράει καλά, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει το ματς αύριο. Η κατάσταση με τον Κέβιν είναι διαφορετική, έχει καλό προαίσθημα, θα δούμε πώς θα νιώθουν αύριο. Θα είναι δύσκολο να τους έχω και τους δύο" ανέφερε συγκεκριμένα.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως ανεξαρτήτως της παρουσίας τους, η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και ν' αποκλείσει την «Σκουάντρα ατσούρα»: «Αν δεν τους έχουμε αύριο θα τους έχουμε στα ημιτελικά αν προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε εύκολα, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει με ή χωρίς αυτούς».