EURO: Ακύρωση από UEFA εισιτηρίων Άγγλων στον προημιτελικό με την Ουκρανία λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Υπό τον φόβο διασποράς του στέλεχους της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού η UEFA αποφάσισε ν' ακυρώσει όσα εισιτήρια κατέληξαν στα χέρια Άγγλων για τον προημιτελικό αγώνα της Εθνικής τους με την Ουκρανία στο Ολίμπικο της Ρώμης το Σάββατο (03/07)

EURO: Ακύρωση από UEFA εισιτηρίων Άγγλων στον προημιτελικό με την Ουκρανία λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Μετά την Αγγλική Ομοσπονδία - που δέχθηκε να μην πάρει τα εισιτήρια που δικαιούτο για τον προημιτελικό του Εuro, με την Ουκρανία, στο Ολίμπικο, το προσεχές Σάββατο (03/07) υπό τον φόβο διασποράς του στελέχους Δέλτα της μετάλλαξης του κορονοϊού, ήταν η σειρά της UEFA να πάρει μέτρα για την επίτευξη του ίδιου στόχου.

Έτσι με τη βοήθεια των Ιταλικών αρχών προχώρησε σ' ακύρωση των εισιτηρίων όσων Άγγλων φιλάθλων είχαν εξασφαλίσει είσοδο στο Ρωμαϊκό στάδιο.

Παράλληλα αποφάσισε ότι δεν είναι δυνατή η περαιτέρω πώληση εισιτηρίων σε Άγγλους.

Η Αγγλία ευθύνεται για το 90% των κρουσμάτων του νέου στελέχους κορονοϊού, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει συναγερμό στις Ιταλικές (αλλά κι εν γένει Ευρωπαϊκές) αρχές.

Γι' αυτό το λόγο, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να μπλοκάρει τα εισιτήρια των Άγγλων οπαδών, που αποκτήθηκαν από τις 28 Ιουνίου αλλά και φυσικά την απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων σε ενδιαφερόμενους Άγγλους που θα επιχειρούσαν να εισέλθουν στο Ολίμπικο παρότι η Π.Ο. της χώρας τους είχε αρνηθεί να πάρει «μαγικά χαρτάκια»...