Euro 2020: Τα αστέρια που διεκδικούν την κούπα (vid)

Το Euro 2020 συνεχίζεται με τη φάση των «8» και ήδη ορισμένα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι έτοιμα να διεκδικήσουν τον τίτλο. 

Euro 2020: Τα αστέρια που διεκδικούν την κούπα (vid)

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Euro 2020 καθώς η διοργάνωση έφτασε στα προημιτελικά. Κάθε ομάδα έχει το δικό της «αστέρι», το οποίο θέλει να οδηγήσει τη χώρα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ

Η Αγγλία μετά και τη νίκη επί της Γερμανίας κοιτάζει με καλό μάτι το τρόπαιο έχοντας μεταξύ άλλων και τη βοήθεια του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ στο Euro.

Φαβορί για τον τίτλο είναι αδιαμφισβήτητα και το Βέλγιο με τον Ρομέλου Λουκάκου να ηγείται της επίθεσης. Ο επιθετικός της Ίντερ με αρκετούς συνοδοιπόρους στο πλευρό του είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το Euro και να αποδείξει πως το Βέλγιο δεν είναι τυχαία στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στην Ισπανία ο Άλβαρο Μοράτα δέχτηκε σκληρή κριτική για τις χαμένες του ευκαιρίες. Ωστόσο στο ματς με την Κροατία πήρε το αίμα του πίσω πετυχαίνοντας το πιο κρίσιμο γκολ της αναμέτρησης. Ο Ισπανός επιθετικός απολαμβάνει τη στήριξη του Λιούις Ενρίκε και έχει στρέψει το βλέμμα στο στόχο.

Από πλευράς Ιταλίας την παράσταση κλέβει ο Λορέντζο Ινσίνιε. Στην πρώτη έκδοση της Ιταλίας χωρίς κάποιο μεγάλο σταρ, ο παίκτης της Νάπολι είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και ένα ολόκληρο έθνος περιμένει να δει κάτι καλό από τα πόδια του.