Μίλερ: «Με πονάει ο αποκλεισμός»

Η Γερμανία αποκλείστηκε από την Αγγλία και ο Τόμας Μίλερ είναι ένα από τα πρόσωπα του ματς. Ο άσος της Μπάγερν είχε την τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-1, δεν σκόραρε και στο τέλος έγινε και το 2-0.

Μίλερ: «Με πονάει ο αποκλεισμός»

Ο Τόμας Μίλερ ήταν ο μοιραίος παίκτης για την εθνική Γερμανίας, καθώς λίγο μετά το γκολ της Αγγλίας (75`), έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Βγήκε τετ α τετ με τον Πίκφορντ αλλά πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι των Άγγλων, οι οποίοι σώθηκαν σε αυτή τη φάση και στη συνέχεια έκαναν και το 2-0.

«Είναι αυτό που σε εμποδίζει να κοιμάσαι τη νύχτα. Εκείνο, για το οποίο εργάζεσαι, ζεις και προπονείσαι. Αυτή η στιγμή, που μπορείς να σκοράρεις για την ομάδα σου σε έναν νοκ-άουτ αγώνα και να προκαλέσεις έκσταση σ΄ ένα ολόκληρο έθνος. Η απώλεια αυτής της ευκαιρίας... πονάει πολύ. Με πονάει για ολόκληρη την αποστολή της εθνικής, για τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας, οι οποίοι με έχουν εμπιστευθεί. Αλλά πάνω απ' όλα, με πονάει για όλους τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν κατά την διάρκεια αυτού του EURO», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός επιθετικός, Τόμας Μίλερ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία του αγώνα λίγο πριν από το τέλος έτσι ώστε να ισοφαρίσει σε 1-1.