Φόρσμπεργκ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αξίζαμε περισσότερα»

Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ ήταν φυσικά ο παίκτης που ξεχώρισε με τη φανέλα της Σουηδίας. Απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό από τους Ουκρανούς, ο άσος της Λειψίας είπε πως η ομάδα του άξιζε περισσότερα.

Φόρσμπεργκ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αξίζαμε περισσότερα»

Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ μίλησε για την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2020. Το γκολ των Ουκρανών στο φινάλε της παράτασης ήταν...μαχαιριά και ο εξαιρετικός Φόρσμπεργκ μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ουκρανία υποστήριξε:

«Είναι δύσκολο. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεχθήκαμε ένα περιττό γκολ και μετά είχαμε δύο δοκάρια. Αξίζαμε περισσότερα αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει και να περάσουμε. Φυσικά είναι δύσκολο να παίζεις στην παράταση με παίκτη λιγότερο. Παλέψαμε ως ομάδα και υποσχεθήκαμε να μην τα παρατήσουμε. Στη συνέχεια, στην τελευταία φάση του αγώνα η Ουκρανία σημείωσε γκολ. Είναι απίστευτα δύσκολο».

Από την πλευρά του, ο μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, στάθηκε επίσης στον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός με το γκολ στο τέλος της παράτασης και έφερε ως παράδειγμα τη Γαλλία: «Δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι. Είπα ότι "το ποδόσφαιρο είναι σκληρό" βλέποντας τη Γαλλία να μένει εκτός με τον τρόπο που έμεινε. Τώρα ήταν η σειρά μας να το βιώσουμε αυτό. Το ποδόσφαιρο δίνει πολλά, αλλά παίρνει ακόμη περισσότερα».