Εuro: Συνεχίζει στην Εθνική Ουαλίας, με στόχο το Μουντιάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Την πρόθεση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Εθνική Ουαλίας, μέχρις ότου σταματήσει από την ενεργό δράση, τόνισε ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά τον αποκλεισμό των «δράκων» στην φάση των «16» του Εuro

Εuro: Συνεχίζει στην Εθνική Ουαλίας, με στόχο το Μουντιάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ!

«Tαγμένος» στην Εθνική Ουαλίας δηλώνει ο Γκάρεθ Μπέιλ για μια ακόμη φορά.

Ούτε ο αποκλεισμός από την Δανία με το ...δύσπεπτο 4-0, στο Άμστερνταμ, για την φάση των «16» του Εuro, στάθηκε δυνατό να τον κάνει να σκεφθεί την απόσυρση του από το διεθνές ποδόσφαιρο και την συνέχιση της καριέρας του μόνο σε διασυλλογικό επίπεδο.

Ο διεθνής εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να βοηθήσει τους «δράκους» για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σε ενάμιση χρόνο.

Αιτία της διευκρινιστικής του δήλωσης ήταν ο ντόρος που προκάλεσε η κίνηση του 31χρονου να μην απαντάει σε ερώτηση που δέχτηκε από το «BBC» για το αν φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο, δίνοντας τροφή σε σενάρια περί αποχώρησής του.

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Ο κόσμος ρωτάει ηλίθια πράγματα όλη την ώρα, όμως είναι προφανές ότι λατρεύω να παίζω για την Ουαλία. Θα παίζω στην εθνική ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα που θα αγωνίζομαι», τόνισε ο Μπέιλ, για να προσθέσει:

«Μόλις αρχίσαμε την προσπάθειά μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μας χρησιμεύσει η εμπειρία που πήραμε από τη συμμετοχή μας στην τελική φάση του Euro.

Νομίζω ότι παίζουμε καλά και θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε υψηλό βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Σημειώνεται πως ο Μπέιλ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο το 2006, σε ηλικία 16 ετών και 315 ημερών, και από τότε έχει παίξει σε 96 ματς βρίσκοντας 33 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.